Meillä voit aina olla varma yksityisyydestäsi ja turvallisuudestasi

Meillä voit aina olla varma yksityisyydestäsi ja turvallisuudestasi

Thursday, Dec 22, 2016 0 comment(s)

SSL SUOJAUS

Turvallisuus ja yksityisyys liittyvät turvatoimiin sekä salaustekniikoihin, joita hiivaton.com käyttää varmistaakseen tietojen pysymisen salassa ja turvassa. Jotta kaikki toimii niin kuin pitää, ja taataksemme sinulle mielenrauhan, turvaamme KAIKKI henkilökohtaiset tietosi sekä rahaliikenteesi ensiluokkaisesti.

Henkilökohtainen informaatio on suojattu            

SSL (Secure Sockets Layer) on yleisimmin käytetty salaustekniikka, jonka avulla voidaan muodostaa salattu linkki serverin ja selaimen välille. Tämä linkki takaa sen, että kaikki severin ja selaimen välillä kulkeva tieto pysyy salassa. SSL on standardi, jota käytetään miljoonilla internetsivustoilla asiakkaiden tietojen sekä rahaliikenteen turvaamiseksi. Kun SSL-salaus on aktiivinen, lukon kuva ilmestyy selaimen osoitekentään.

 Rahaliikenne on suojattu

Kaikki meidän sekä maksuvälittäjän kanssa tapahtuva rahaliikenne on suojattu 128-bittisen SSL-suojauksen avulla. SSL:n lisäksi turvaamme kaikki ostotapahtumat PSI-DSS -standardin ( Payment Card Industry Data Security Standard) avulla.

 Korkeimmat standardit

Käytämme sivustollamme GlobalSign myöntämää SSL sertifiointia joka on globaalisti yksi suurimpia toimijoita.

Tietoturva

Tietoturva on osa perusoikeuksiasi ja yksityisyyttäsi. Leipuri arvostaa tätä oikeutta. Me takaamme, että meille syöttämäsi tiedot pysyvät turvassa ja salassa. Tarkista sertifiointimme TÄSTÄ PAINAMALLA

Leave Your Comment